Ohmstraat 18, Nijkerk

Zaalverhuur te Nijkerk

Een zaal huren in Nijkerk kan iedereen in Nederland het voordeel geven. In Nijkerk kunt u bij ons terecht voor het huren van een zaal en/of kantoorruimte. Onze ligging nabij Amersfoort betekent dat wij ons midden in het hart van Nederland begeven.

Door de centrale ligging en goede snelwegverbinding zijn wij goed met de auto bereikbaar. Daarnaast is er ook gratis parkeermogelijkheid bij het pand. Reizen met het openbaar vervoer is ook geen probleem, want Nijkerk heeft een prachtig treinstation die goed bereikbaar is. Wat u ook wilt plannen, onze zaal heeft alle ruimte om hier invulling aan te geven zoals u dat wilt. Daarbij staan wij garant voor een schone, fijne zaal en/of kantoor. Waarbij alles tot in de puntjes is verzorgd.

De locatie is ideaal voor het organiseren van vergaderingen, congressen, cursussen, trainingen en overige evenementen.

Opties

De zaal is in verschillende indelingen te huur. Hierdoor is het mogelijk de zaal te huren voor 10 tot 50 personen met zitplaats. Bij het huren van de zaal is er dan ook heel veel mogelijk.

De verschillende indelingen maakt onze zaal tot een hele fijne plek voor het organiseren van verschillende evenementen. Daarentegen kunt u ook gebruik maken van verschillende faciliteiten. Zoals een beamer, whiteboard, geluidsinstallatie, microfoons en internet. Heeft u specifieke wensen die u niet tegen bent gekomen in ons arrangement? In overleg is er veel mogelijk.

Huren

Bent u enthousiast geworden door de foto’s, informatie en wilt u graag gebruik maken van onze zaal en/of kantoor? Via de onderstaande informatie kunt u contact met ons opnemen. Daarbij in de onderstaande link kunt u klikken op de huurvoorwaarden die gelden voor de huur van deze zaal en/of kantoor.

Contact

Kom in contact door een mail te sturen naar: philip@kingdomculture.nl

Klik hier voor de huurvoorwaarden