Eerste stappen gezet Media Project

We hebben inmiddels de eerste stappen gezet om dit project te realiseren!
Een professioneel bedrijf is op kantoor gekomen om alvast wat beelden te schieten voor het intro filmpje wat aan het begin van elke video komt. Deze is nu in de maak. Hetzelfde bedrijf zal ook een van onze teamleden (ZIE FOTO) leren hoe videobewerking werkt.!

Media project

Al jaren vragen mensen of er niet meer teachings van Jarno online staan, bijvoorbeeld op YouTube. Helaas hebben we dat onderdeel, wat heel relevant is in deze tijd, nooit ontwikkeld. Maar daar gaan we verandering in brengen! Ons nieuwe kantoor helpt daar natuurlijk ook in mee. Voor dit nieuwe project moeten we een investering maken van ruim €4500,- Inmiddels hebben we al giften gehad, hartelijk bedankt hiervoor! Momenteel hebben we nog € 3000 nodig. Dit geld zal worden gebruikt om goede apparatuur en software aan te schaffen om video’s in het Nederlands en later ook in het Engels te gaan produceren.

Wil je met ons partneren, samenwerken en investeren in de levens van potentieel duizenden mensen? Dan waarderen we naast je gebed ook je financiële hulp!

Rekeninggegevens:
St. Kingdom Culture Ministries
NL84 RABO 0325 3984 29
O.v.v. Media Project

Wil je een eenmalige of maandelijkse machtiging invullen? KLIK HIER

Hieronder kun je geven via IDEAL

Naam*

E-mailadres*

Bericht

Bedrag €*