Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Unionique Women’s Conference

januari 21 @ 10:30 - 16:00

UNIONIQUE Women’s Conference 💃💃💃
Een conferentie dag met 3 sessies
Met als thema: Geest, ziel & lichaam
Wist jij dat jij als mens uit drie delen bestaat? Namelijk: je bent een geest, je hebt een ziel en je woont in een lichaam.
Net als God Zelf ook een drie-eenheid is. We zijn immers naar Zijn beeld geschapen. 1 Thes 5:23 heeft het over het welzijn van onze geest, ziel én lichaam. Alle drie zijn zij belangrijk en deze conferentie willen we die onderdelen graag per sessie belichten dmv ervaren vrouwen als spreeksters.
Pastor Jedidja Borkent van C3 Rivers uit Arnhem, die psycholoog is en een passie heeft voor een gezonde balans tussen geest en ziel.
Pastor Judith Emoghene, van Clayot Church in Capelle a/d IJssel. Zij heeft een bijzondere openbaring ontvangen over het functioneren en de zelfhelende kracht van het lichaam.
Pastor Liesbeth van Dijk is founder van Unionique en geeft mede leiding aan Kingdom Culture Ministries. Zij zal spreken over een sterke en intieme relatie met Jezus Christus en de Heilige Geest en het leven vanuit de geest.
Ook zal ps Jevon Kock van Christ Embassy Rotterdam als speciale musicale gast aanwezig zijn! 💃🎉
Deze dag zul je toerusting krijgen voor de gehele mens en zal er aan het einde van de conferentie een speciale tijd van bediening zijn 🔥🔥 Ook is er een gezonde biologische lunch VOORAF te bestellen. Dit is alleen via Eventbrite te bestellen en te betalen.
Kom, ontvang, geniet en wordt bekrachtigd! 🙌🔥
Praktische Informatie
Inloop 10.00u | Start 10.30u
Locatie: de Medialoods, Galvanistraat 23, Nijkerk
Lunch: Alleen vooraf te bestellen via Eventbrite en kost € 15,- Je krijgt een volledig biologische lunch bestaande uit twee luxe belegde broodjes, fruitstuk en verse smoothie.
Parkeren: Gratis rondom het gebouw
Toegang is gratis, registratie is verplicht –> bit.ly/Unionique21jan

Organisator

Kingdom Culture Ministries
E-mail:
info@www.kingdomculture.nl

Locatie

Medialoods
Galvanistraat 23
Nijkerk, Gelderland 3861 NJ Nederland
+ Google Maps

Organisator

Kingdom Culture Ministries
E-mail:
info@www.kingdomculture.nl

Locatie

Medialoods
Galvanistraat 23
Nijkerk, Gelderland 3861 NJ Nederland
+ Google Maps