Na twee jaar wachten op het nieuws dat we de bedrijfshal bij ons pand erbij konden huren is het eindelijk zover! We zijn enorm dankbaar en blij dat we kunnen melden dat per 1 november we bezit kunnen nemen van deze ruimte.

WAT GAAN WE HIER o.a. DOEN?

⇒ Zaterdagscholen
⇒ Revival diensten
⇒ Leiderschap scholen

⇒ Trainingen
⇒ Business Events
⇒ Parttime Bijbelscholen
⇒ Conferenties

Twee jaar lang hebben we op diverse locaties dingen georganiseerd, maar nu hebben we de kans onze eigen auditorium in te gaan richten.

Zoals je je wel kunt voorstellen is dit voor Kingdom Culture Ministries een flinke stap in geloof. Een ruimte te verbouwen en in te richten met een Koninklijke standaard, zodat het tot zegen kan zijn voor Nederland. Een prachtige plek waar we mensen welkom kunnen heten om de Here Jezus en de kracht van de Heilige Geest te ontmoeten. 

WAT HEBBEN WE NODIG?

* € 20.000,-  Licht, geluid en bekabeling
* € 7.500,-  Ophangsysteem en gordijnen
* € 2.000,-  Tapijt
* € 1.250,-  Podiumbouw
TOTAAL: € 30.750

Maandelijkse lasten gaan met € 2.000 euro omhoog. We geloven dat God partners zal geven die mee zullen helpen dit te dragen.

Wil je partner worden? Vul dan onderstaand formulier in.
Ben je al partner, maar wil je je maandelijkse gift verhogen? Stuur ons dan eenvoudig een email met je naam en het bedrag waarmee je wilt verhogen naar info@kingdomculture.nl

GEVEN MET IDEAL

Bedrag

Machtigingsformulier / Partner
Met de keuze die u maakt, geeft u Stichting Kingdom Culture Ministries een machtiging om eenmalig of maandelijks een bedrag van uw rekening af te schrijven. U heeft 8 weken de tijd en het recht om dit bedrag terug te laten boeken door uw bank.
Vul de volledige naam in waarop uw bankrekening staat geregistreerd
Vul hier uw IBAN rekeningnummer in
Vul het bedrag in wat u maandelijks óf eenmalig wilt geven